DUYURULAR

19.09.2024

Türkiye İç Denetim Enstitüsü Kurucu ve Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun’un 29. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Meslek ailemizin kurumsal varlığı Enstitümüzün bir yıl daha aldığı, yeni yaşını kutladığı doğum günü, kuruluş yıldönümü kutlu olsun!

29 yıl önce başlattığımız mesleki örgütlenmenin kurumsal ifadesi olan Türkiye İç Denetim Enstitüsü’nün çeyrek asrı aşan başarılarla dolu kurumsal yolculuğuna ortak olan meslek ailemizin değerli üyelerinin ve paydaşlarının önemli rolü bulunuyor. Onların işbirliği ve desteğiyle birlikte çalıştık, ürettik, değer yarattık. Yaşadığımız topluma sorumluluğumuz olan değer katma isteğimizin, gönüllü ve özverili çalışmalarımızla yoğrulmuş öyküsünü yazdık.

Mesleğimizin yakın tarihinin yazılmasında bir başlangıç olan TİDE’nin kurumsal geçmişi, tecrübe edilmiş olağan dışı konuları ile gelecek için güçlü bir bellek oluşturuyor...

Gönüllü ve ileri görüşlü sivil girişimcilikleriyle TİDE’yi var eden kurucu üyelerimize, gönüllü ve özverili emekleriyle rol ve sorumluluk üstlenen bilim ve meslek insanlarına, geleceğimiz olan gençlerimize, bizlere desteğini esirgemeyen eş ve çocuklarımıza, TİDE’nin profesyonel çalışanlarına, tüm paydaşlarımıza, iş ve çözüm ortaklarımıza, etkinlerimizin destekçisi olan kişi ve kurumlara şükranlarımı sunuyorum. 

Yeni yaşın ve geleceğin kutlu olsun TİDE…

Ali Kamil UZUN

Türkiye İç Denetim Enstitüsü Kurucu ve Onursal Başkanı