DUYURULAR

03.03.2023

TİDEx Profesyonel Söyleşileri: ‘’İç Denetim ve ESG’nin Şirket Değerleri ve Satın Alma Süreçlerine Etkisi” 

 
Değerli Meslektaşlarımız,
 
TİDEx Profesyonel, Mazars Türkiye iş birliğinde 9 Mart 2023 Perşembe günü, saat 11:00’de “İç Denetim ve ESG’nin Şirket Değerleri ve Satın Alma Süreçlerine Etkisi” başlığı ile gerçekleşecektir.
 
Mazars Türkiye, Kurumsal Finansman Müdürü Deniz Can Mınak ve Mazars Türkiye Kurumsal Finansman Ortağı Neşe Ülkütan’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, TİDE Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı İç Denetim Müdürü Mehmet Umut Erdemir moderatörlüğünde gerçekleşecektir.
 
İç denetim ve kontrol sistemlerinin uzun dönemde şirket değeri üzerine etkileri, çevre ve sosyal etkilerin şirket değeri ve satın alma sürecine katkıları, kurumsal yönetişimin yatırımcı / paydaşlar açısından önemi ve UFRS tarafında ESG gelişmelerinin ele alınacağı söyleşimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.
 
 
TİDEx Profesyonel Söyleşisi’ne Zoom platformu üzerinden katılım sağlayarak bir (1) CPE kazanabilirsiniz. Katılım sonrasında CPE belgesi için tide@tide.org.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Saygılarımızla;
Türkiye İç Denetim Enstitüsü