DUYURULAR

07.07.2015

Değerli Üyelerimiz,


IIA’nın Denetim Yönetim Merkezi®, düzenli olarak her yıl iç denetim profesyonelleri ile anketler düzenlemekte ve denetim uygulamaları ile son dönemin önemli konularını inceleyerek iç denetimin geleceğini değerlendirmektedir. Bu yıl, Denetim Yönetim Merkezi, The IIA Research Foundation™ (IIARF™) ile işbirliği yaparak, İç Denetimin Nabzı araştırma sorularını, 2015 Global İç Denetim Genel Bilgi Tabanı® (CBOK®) Uygulamacı Anketine dahil etmiştir. Bu sayede, rekor sayıda İç Denetim Yöneticisine ulaşarak,2015 İç Denetimin Global Nabzı raporu hazırlanmıştır.


2015 İç Denetimin Global Nabzı raporu için, 3.344 İç Denetim Yöneticisi veya eşdeğerinden ve 1.630 direktör veya kıdemli yöneticiden alınan anket yanıtları analiz edilmiştir. Küresel olarak rekor sayıda katılımın olduğu Rapor, bugünün dinamik iş ortamında iç denetimin zorluk ve fırsatlarına bir bakış getirmektedir.


2015 İç Denetimin Global Nabzı : Dinamik Bir Ortamda Fırsatları Yakalamak başlığı ile Temmuz 2015 ‘te yayınlanan Rapor’ a http://www.tide.org.tr/uploads/GLOBAL%20PULSE%202015.pdf bağlantısından ulaşabilirsiniz.


Saygılarımızla,


TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ