09.04.2013

Türkiye İç Denetim Enstitüsü'nün 18.Olağan Genel Kurulu 30 Mart 2013 Cumartesi günü saat 10:00' da Point Hotel Barbaros, Yıldızposta cad. No.29 Esentepe-Şişli/İstanbul adresinde yapıldı.

Genel Kurul'da açılıştan sonra Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ebediyete intikal eden meslektaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra başkanlık divanı oluşturuldu. Üyelerimiz Hümral Tan'ın divan başkanı, Ömer Kerim Seçkin'in sekreter, Özge Aşçıoğlu ve Murat Serkan Dilek'in de üye olarak seçildiği Başkanlık Divanının oluşturulmasını takiben, TİDE Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özlem Aykaç İğdelipınar ve TİDE Kurucu ve Onursal Başkanı Sayın Ali Kamil Uzun, birer açılış konuşması yaptılar. Yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir/gider durumu, denetim kurulu raporu ve bağımsız denetim raporları sunuldu. Faaliyetlerin ilgili komite başkan ve sorumluları tarafından sunulmasını takiben, faaliyet raporu, gelir/giderler ile yönetim kurulu ve denetim kurulunun ibrası oylanarak kabul edildi. Daha sonra TİDE Kongre Yönetmeliği oylanarak kabul edildi. Genel kurul dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.