DUYURULAR

03.10.2024

Risk in Focus 2025

 
Değerli Meslektaşlarımız,
 
Bu yılki Risk in Focus anketinin yeni sonuçlarına göre, iklim değişikliği ve dijital yıkımın önümüzdeki üç yıl içinde dünya çapında en hızlı tırmanan riskler olması bekleniyor.
 
Risk in Focus raporları, iç denetçilerin ve paydaşlarının mevcut risk ortamını anlamalarına ve iç denetim programlarını yönetmelerine yardımcı olmak için pratik, veri odaklı araştırmalar sunmaktadır. Ücretsiz raporları indirmek için theiia.org/RiskInFocus adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
2025 raporları, 124 ülke/bölgedeki 3.500'den fazla CAE ve direktörün anket yanıtlarına, 18 yuvarlak masa toplantısına ve 27 derinlemesine görüşmeye dayanmaktadır.
 
Global Risk in Focus, IIA bölgesel organları, IIA Enstitüleri ve kurumsal sponsorların cömert destekleriyle İç Denetim Vakfı tarafından hayata geçirilen iş birliğine dayalı bir ortaklıktır. Afrika, Asya Pasifik, Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu ve Kuzey Amerika için bölgesel raporlar ve bir Global Özet bulunmaktadır. Risk in Focus, dünyanın en yüksek risk alanlarını ve iç denetimin bunlara nasıl yaklaştığını ortaya koymaktadır.
 
Ücretsiz raporları indirmek için tıklayınız.
 
Saygılarımızla,
 
Türkiye İç Denetim Enstitüsü