DUYURULAR

31.10.2023

IIA Yetkinlik Analizi 2023 Anketi

 
Değerli Meslektaşlarımız,
 
İç Denetçiler Enstitüsü (IIA), iç denetim mesleğine ilişkin bir yetkinlik analizi yapmaktadır. İç denetçilerden, iç denetçiler için kritik olan yetkinliklerin önemini derecelendirmelerini ve bu yetkinliklerin kariyerlerinin hangi aşamasında edinilmesi gerektiğini açıkça belirtmelerini istemekteyiz.
 
Bu yetkinlik analizinin sonuçları Sertifikalı İç Denetçi® (CIA®) sınavını güncellemek için kullanılacaktır ve farklı bölgelerdeki çeşitlilikler de dâhil olmak üzere bu role ilişkin daha açık bir anlayış sağlamaya yardım edecektir.
 
Deneyimli iç denetçilerin katılımı, bu çalışmanın başarılı olmasını sağlamada kritik düzeyde önemlidir. Halihazırda iç denetçi olarak deneyiminiz varsa aşağıda bağlantısı verilen anketi tamamlamanızı istiyoruz. Bu anketi bitirmek yaklaşık 30 ilâ 40 dakika sürecektir. Anket kaydedilebilir ve birden fazla oturumda tamamlanabilir. Lütfen unutmayın: Bu anket tamamen gizli kalacaktır. Arka plan ve deneyim hakkındaki tüm sorular sadece araştırma amaçları için sorulmaktadır.
 
Veri Toplama
 
Bu ankete yanıt veren münferit katılımcıların demografik bilgileri gibi kişisel veriler toplanacaktır. Gizliliğinizi korumak bizim için önemlidir. Verileri The IIA’nın Gizlilik Politikası’na göre toplayıp işlemekteyiz. Bu anketi tamamlayıp gönderdiğinizde isminiz, adresiniz, telefon numaranız, e-posta adresiniz, IP adresiniz ve benzeri gibi sizin hakkınızda kişiyi tanımlamak için kullanılan herhangi bir bilgiyi toplamadığımızdan emin olabilirsiniz. Bu anket aracılığıyla toplanan kişisel olmayan veriler, yalnızca IIA bünyesinde analiz için toplu ve istatistiksel formda kullanılacaktır. Bununla birlikte, bu anket isteğe bağlıdır; kişisel verilerinizin toplanmasına izin ve rızanız yoksa lütfen anket bağlantısına tıklamayınız ve daha fazla ilerlemeyiniz. Eğer kişisel verilerinizin yukarıda bahsedilen şekilde toplanmasına izin ve rızanız varsa, lütfen aşağıda verilen talimatları kullanarak ankete devam ediniz.   
 
Ankete Erişim
 
Ankete erişim sağlamak için, aşağıdaki URL bağlantısına tıklayınız ya da URL’yi internet tarayıcınıza kopyalayınız:
 
 
Tamamladığınız anketi 15 Kasım 2023 Çarşamba gününe kadar göndermeniz gerekmektedir.
 
Zaman ayırdığınız ve uzmanlığınızla iç denetim mesleğine katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz!
 
Saygılarımızla,
The Institute of Internal Auditors (IIA)