DUYURULAR

19.09.2023

Türkiye İç Denetim Enstitüsü Kurucu ve Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun’un 28. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Meslek Ailemizin Değerli Paydaşları,
 
Saygıdeğer Bilim, İş ve Meslek İnsanları, Değerli Üyelerimiz, 
 
Sevgili Gençler,
 
Takvimde bugün 19 Eylül 2023…
 
Enstitümüzün bir yıl daha aldığı, yeni yaşını kutladığı doğum günü, kuruluş yıldönümü…
 
Kutlu olsun!
 
Bu yıl doğum günümüz olan kuruluş yıldönümümüzü, Enstitümüzün 28. yaşını, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını karşıladığımız, 100. yaşını kutladığımız bir dönemde, kutlamaktan onur, gurur ve mutluluk duyuyoruz.
 
Enstitümüzü kurduğumuzda, nirengi noktasına değerlerimizi almıştık. Çünkü o günden “Düşlediğimiz Geleceğin Değerlerimizden Geleceğini” ve geleceği kurmanın en sağlam adımının da değerlerimizi bilmekten ve ona sahip olmaktan geçtiğini biliyor ve inanıyorduk. 
 
Bu inanç ve tutkuyla kurduğumuz Enstitümüz her geçen yıl gelişimini sürdürerek, hem mesleğe hem meslektaşlarına hem gençlere hem de topluma hizmet eden, ülkeye değer katan önemli çalışmalar yapıyor. Çünkü biz “Türkiye için değer, geleceğe güvence” olarak, geleceğe ortak olma iddiamızı sürdürüyoruz.
 
Enstitümüzün kurumsal varlığını, gelecekte de sürekli ve sürdürülebilir kılmanın yolu, yeni nesil genç meslektaşlarımızın; tecrübe ve değerlerimiz konusunda bilgi sahibi olması, genç enerjileri, birlikte başarma tutkusu, mesleğin geleceğine liderlik etme arzusu ile TİDE ve meslek için değer yaratma gücünden geçiyor.
 
Yarattığımız değerler, nesilden nesile aktardığımız ilkeler, özveriyle, fedakârlıkla, ortak akılla ürettiğimiz ve ortaya koyduğumuz çalışmalar gelecek için hayalleri olan herkese, bu hayalleri gerçekleştirmede yol göstereceğine inanıyorum. 
 
Gelecek, hayal kurmak ve onları gerçekleştirmek üzere harekete geçenlerle şekilleniyor. Dünyanın geleceğini değiştireceğine inandığımız gençlerimizle birlikte biz TİDE olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına hazırız.
 
27 yılı geride bırakırken, dün olduğu gibi yarın da geleceğe ortak olmak amacıyla değer yaratmaya ve yeni öyküler yazmaya devam edeceğiz.
 
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!
 
Yaşasın Türkiye İç Denetim Enstitüsü!
 
Sevgi ve saygılarımla,
 
Ali Kamil Uzun
 
Türkiye İç Denetim Enstitüsü
 
Kurucu ve Onursal Başkanı
 
 
İstanbul, 19 Eylül 2023