DUYURULAR

06.10.2022

Sürekli Mesleki Eğitim (CPE) 2022  

 
Değerli Sertifika Sahipleri,  
 
IIA sertifika sahiplerinin, 31 Aralık 2022 tarihine kadar sahip oldukları IIA sertifikaları için CPE bildirimi yapmaları gerektiğini hatırlatmak isteriz. Kredi kazanma fırsatlarına ve CPE bildirim şartlarına buradan ulaşabilirsiniz. CPE bildirimlerinize ilişkin kanıtlayıcı belgeleri muhafaza etmeniz gerekmektedir. Detaylı bilgi için web sitemizde yer alan Sürekli Mesleki Eğitim (CPE) Politikası sayfamızı incelemenizi rica ederiz.
 
IIA Sürekli Mesleki Eğitim (CPE) politikası uyarınca sertifika sahiplerinin her yıl, en az iki saatlik “Etik Eğitimi” almaları gerektiğini hatırlatmak isteriz. TİDE Akademi Etik Online Seminerine Mesleki Gelişim Eğitimleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
 
** Önemli Duyuru ** 2023'te IIA Politika Değişikliği
 
01 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, sertifika(lar)ını her yıl yenilemeyen kişilerin sertifika(lar)ı iptal edilecektir. Yeniden sertifika alabilmek için yeniden başvurmaları, sınavlara yeniden girmeleri ve geçerli tüm ücretleri ödemeleri gerekir. Bu gelecek politika değişikliği hakkında daha fazla bilgiyi www.theiia.org/CertificationRenewal sayfasında bulabilirsiniz.
 
Saygılarımızla,
Türkiye İç Denetim Enstitüsü