DUYURULAR

28.01.2022

TİDEx Profesyonel: "Kişisel Verilerin Korunması ve Yönetilmesinde Uyumun Sağlanması ve Otomasyon Çözümleri" 

 
Değerli Meslektaşlarımız,  
 
TİDEx Profesyonel, PwC Türkiye iş birliğinde 3 Şubat 2022 Perşembe günü, saat 11:00’de “Kişisel Verilerin Korunması ve Yönetilmesinde Uyumun Sağlanması ve Otomasyon Çözümleri” başlığı ile gerçekleşecektir.
 
PwC Türkiye Siber Güvenlik ve Veri Koruma Hizmetleri Kıdemli Müdürü Süheyl Hamavioğlu ve GSG Hukuk Kıdemli Müdürü İpek Okucu Taftalı’nın konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, TİDE Yönetim Kurulu Üyesi ve Koç Üniversitesi Risk Yönetimi, İç Kontrol ve Uyum Direktörü Mehmet Anıl Bolayır moderatörlüğünde gerçekleşecektir.
 
Kişisel veri keşfi, Avrupa Birliği ülkelerine veri aktarımı, siber saldırılar, çalışan e-maillerinin izlenmesi, bulut teknolojileri, pazarlama amaçlı ticari elektronik ileti gönderimi, web sitelerinde çerez tutulması gibi, kişisel verilerin korunmasına ilişkin konular, son yıllarda hem Türkiye hem de dünyada sürekli olarak gelişen ve şirketlerin uyum sağlamaları gereken bir alan olarak karşımıza çıkıyor. Giderek artan yükümlülükler ve idari otoritelerin uyguladığı cezalar dikkate alındığında şirketlerin bu konuda sıkı bir çalışma yürütmesi gerekiyor. Veri mahremiyeti alanında mevzuata ve şirket kurallarına uyumluluğun sağlanması için dikkat edilecek hususlar ile yoğun bir efor ve zaman gerektiren çalışmaların daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlayan otomasyon çözümlerinin konuşulacağı söyleşimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.
 
 
TİDEx Profesyonel’e Zoom platformu üzerinden katılım sağlayarak bir (1) CPE kazanabilirsiniz.
 
Saygılarımızla;
Türkiye İç Denetim Enstitüsü