DUYURULAR

05.02.2014

Değerli Üyelerimiz,

6-9 Temmuz 2014 tarihinde ExCeL Londra Fuar ve Konferans Merkezi, Londra ‘ da düzenlenecek 2014 IIA Uluslararası Konferansı denetim profesyonelleri için birincil önemdeki eğitim ve network etkinliğidir.

Bu etkinlikte dünyanın pek çok yerinden tanınmış konuşmacılar mesleğin bugününü ve geleceğini etkileyen gündemdeki konuları tartışacaklardır. Bu yılki teması “ Şimdi Bağlantı Kurma Zamanı” olan 2014 Uluslararası Konferansı, profesyonelleri Britanya’nın uluslararası ticaret, finans ve kültür başkentinde geniş kapsamlı bir network ile birleştirirken sizleri önemli bir bileşen olarak konumlandırmaktadır. Geçen yıl konferansa rekor sayıda ülkeden 2.000 kişinin üzerinde bir katılım olmuştur ve Londra’nın hedefi bu yıl bu rakamı geçmektir.

Sizler için en uygun ücretlendirmeden faydalanabilmeniz için 28 Şubat öncesinde kaydolmanız gerektiğini hatırlatır; 9 kişilik katılım sağlayan gruplara bir adet ücretsiz katılım hakkı temin edileceği bilgisini paylaşmak isteriz.Daha fazla bilgi edinmek için iia2014@mci-group.com adresine mail atabilir veya 0032 2 740 22 36 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz.

Açıklanan yeni konuşmacılar ve oturumlar için ekte yer alan dosyayı bilgilerinize sunarız

Saygılarımızla,

Türkiye İç Denetim Enstitüsü Derneği